Algemene fysiotherapie

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een pijnlijke knie, pijn in uw rug of nek of andere klachten. Herkenbaar?

Wat houdt fysiotherapie in?

Dan pas vraagt u zich af hoe u er zo snel mogelijk weer vanaf komt. De fysiotherapeut helpt u er weer bovenop. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen, fysieke conditie en mogelijkheden. Naast de behandeling krijgt u adviezen en oefeningen om ervoor te zorgen dat u zo volledig mogelijk herstelt en optimaal kunt bewegen.

Helaas komt terugkeer van klachten regelmatig voor. Daarom is nazorg erg belangrijk. Bij onze praktijk besteden we daarom ook aandacht aan behandeling gericht op preventie. Oefentherapie speelt hierbij een belangrijke rol. U krijgt oefeningen van de fysiotherapeut gericht op mobiliteit, kracht en conditie. Daarnaast krijgt u advies om uw belastbaarheid verder te vergroten, bijvoorbeeld door te sporten.

Verwijzing nodig?
U hebt geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. U kunt direct bij ons een afspraak maken. Ook voor advies , een eenmalig consult of second opinion mag u, zonder verwijzing, terecht.

Aan huis behandeling
Is het voor u niet mogelijk om voor behandeling in de praktijk te komen, dan kunt u eventueel ook thuis behandeld worden. Bij behandeling aan huis is bij de meeste verzekeringen wel een verwijzing nodig. Weet u niet of dat bij uw verzekering nodig is? Neem dan contact op met de verzekering of vraag het aan de fysiotherapeut.

Meer weten?
Neem contact op met onze praktijk.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken bij FysioProMotion? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via 013-4672199, WhatsApp of info@fysiopromotion.nl. Of vul het contactformulier in, wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.